Kerrankin oli hyvä syy kutsua ystäviä syömään. Muuten tässä iässä alkaa synttärit menettää jo merkityksensä. Oli ihanaa laittaa ruokaa kunnolla pitkästä aikaa. Oli ihanaa viettää iltaa ystävien seurassa ja nauttien hyvästä ruoasta tietysti. Ja totta kai meillä oli pientä ohjelmaa pääruoan ja jälkiruoan välissä, kuten Neljän Tähden Illallisella.
Kokosin kolmen ruokalajin illallisen hyödyntäen oman kasvimaan satoa. Kesäkurpitsa, sipulit, salaatti, tomaatti, kurkku ja paprika oli kasvimaalta. Alkuruoaksi tein Kesäkurpitsa-Ricotta-keiton. Pääruokana oli rosmariinibroileria, sitruunaspaghettia ja Horiatiki eli kreikkalainen salaatti. Jälkkäriksi aina varma Pannacotta marja-kastikkeella. Mahat tuli täyteen ja vieraat nauttivat ruoasta!
|
Kesäkurpitsa-ricottakeitto |
|
Horiatiki |
|
Spaghetti sitruuna-oliiviöljy-parmesaani kastike |
|
Pannacotta ja mustaherukka-mansikkakastike |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti