Nykyään jokainen postaus alkaa jotenkin näin: viime kirjoituksesta onkin aikaa.... Ehkä siis yritän muotoilla tuon valitettavan tosiasian toisin, etten ala toistaa itseäni. No, kameraan on taas kertynyt paljon kuvattuja herkkuja, etten muista edes kaikkien sisältöä. Ehkä lisään tänne pääkohdat jokaisesta kuvatusta ruoasta ja loput voi jokainen itse päätellä. Ne ovat nimittäin helppoa, nopeaa ja yksinkertaista, mutta silti hyvää.
Kaapin tyhjennys kakku: resepti syntyi sitä mukaa mitä kaapista löytyi. Kun kaappeihin on monipuolisesti kertynyt kaikkea, niistä voi syntyä näin herkullinen kakku! Paljon paljon parempi kuin eräs raparperi torttu, jonka tein sanasta sanaan ohjeen mukaan. Se oli ihan hirveää, harmi kun en tajunnut ottaa siitä kuvaa! Tai en vaan kehdannut...
Pohja:
Loput muumi- ja dominokeksit
Voita (sitä on aina jääkaapissa!)
Voi ja keksit murskattu tehosekoittemessa ja paineltu 1,5 l vetoiseen irtopohjavuokaan. Vuoka hetkeksi pakkaseen, että pohja kovettuu.
Täyte:
Pilkottuja tuoreita mansikoita
Kuohukermaa 2 dl
Creme Fraicheä 2 dl
Sokeria ja vaniljasokeria
1,5 kpl liivatelehteä
Paistettua kanaa, riisiä ja kasviksia. Pannun täytyy olla tosi kuuma että tavara paistuu, ei kiehu, eka kerta kun tajusin sen ja tuli parasta ikinä!
Mustasilmäpapu-perunasalaatti. Lisäksi kasviksia mitä kaapista löytyi. Mausteeksi tietty oliiviöljyä, suolaa ja pippuria.
Marinoidut oliivit: Mausteena oliiviöljy, suolaa, chiliä, valkosipulia ja omasta maasta rosmariinia.
Rapsupiiras omista tuoreista raparpereista!
Pohja perus muropohja, päällä raparperien lisäksi seos kananmunasta (1kpl) kreikkalaista jugurttia, sokeria, vaniljasokeria ja kanelia
Tuoretomaatti pasta by Hanna Gullichsen
Nämä herkut omalla ihanalla pihalla nautittuna perheen kanssa <3
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti